Politica de confidențialitate

Prezenta politică de confidențialitate a fost elaborată în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Cine suntem

Prezentul website este proprietatea Universității de Medicină și Farmacie « Iuliu Hațieganu » Cluj-Napoca, cod unic de identificare 4288047, e-mail euscreencluj@gmail.com

Ce informații colectăm

Nu colectăm informații nominale despre dumneavoastră. Scopul prezentului website este strict de prezentare a activităților desfășurate de către noi, iar înregistrarea în cadrul site-ului este dezactivată.

Cum protejăm informațiile dumneavoastră

Vă oferim spre utilizare un website securizat dezvoltat în tehnologii de ultimă generație. În cadrul website-ului s-a instalat un certificat de securitate (SSL). Accesul la panoul de administrare al website-ului și/sau la panoul de administrare al pachetului de găzduire se face doar de către persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces și sunt obligate să păstreze confidențialitatea datelor.

Confidențialitatea informațiilor

Nu dezvăluim informații despre activitatea din cadrul site-ului nici unei terțe persoane / entități, cu excepția instituțiilor Statului Român sau Comisiei Europene autorizate să auditeze activitatea noastră.

Consimțământul dumneavoastră

Utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Utilizare cookie-uri

Colectăm informații nenominale de tip cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în cadrul site-ului nostru.

Informațiile nenominale colectate sunt:

Browser-ul web
Sistemul de operare
Rezoluția dispozitivului
Limba browser-ului / sistemului de operare
Date și ora fiecărei acțiuni
Adresa URL de referință
Cuvinte cheie de referință
Motoare de căutare de referință
Pagina de intrare, pagina de ieșire, pagini accesate
Timpul petrecut pe fiecare pagină
Erori generate în site
Căutări în cadrul site-ului web

Informare suplimentară

Pentru orice alte informații suplimentare vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail euscreencluj@gmail.com și vom răspunde solicitării dumneavoastră în maxim 48 de ore. Răspunsul la solicitarea dumneavoastră va fi efectuat de persoana desemnată și instruită pentru implementarea regulamentului privind protecției datelor caracter personal.

Reclamații și sesizări

În România instituția guvernamentală responsabilă reglementarea protecției datelor caracter personal se numește Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro, email anspdcp@dataprotection.ro